Kutak za zdravstvene djelatnike

O nama

O nama

S Vama smo već više od 30 godina. Naše putovanje započinje 1985. godine kada je mr.ph  Đuro Šrekais osnovao u Munchenu tvrtku Dietpharm GmbH koja se bavila farmaceutskim konzaltingom i razvojem inovativnih fomulacija. Dietpharm Zagreb započinje s radom 1988. godine i tada se prvi puta na hrvatskom tržištu pojavljuju proizvodi s danas poznatim znakom, zelenom farmaceutskom vagom. Godine 1991. izgrađena je tvornica u Hrvatskom Zagorju, nedaleko od Zagreba. Time počinje intenzivan razvoj tvrtke i širenje proizvodne palete u suradnji sa švicarskim i europskim partnerima.

Novo poglavlje u poslovanju Dietpharma započinje 2003. godine kada je u Zagrebu, u Rakitju izgrađen novi, suvremeno opremljeni poslovno proizvodni objekt koji odgovara zahtjevima i izazovima suvremene tehnologije i poslovanja.

Od 2007. godine Fidifarm je poslovao u okviru divizije Pharma, odnosno u Strateškom poslovnom području Zdravlje i njega Atlantic Grupe.

Od 01.01.2020. Fidifarm postaje dio LURA Grupe, odnosno inovativne farmaceutske kompanije PharmaS. PharmaS je hrvatska kompanija za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima osnovana krajem 2008. godine te je uz RALU Logistiku, Favarger, LURA ulaganja i LURA nekretnine, jedna od tvrtki članica LURA Grupe koja je u stopostotnom vlasništvu uspješnog hrvatskog poduzetnika Luke Rajića.