Zdravlje djece - Svi proizvodi za Vaše najmilije | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Prašak

Rehidromiks® prašak

Prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine. Za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva i povraćanja. Hrana za posebne medicinske potrebe.

image

Lizalica

Lizzy Tusol® lizalica

Lizzy Tusol® lizalice dodatak su prehrani s medom, bijelim sljezom, kaduljom i vitaminom C za djecu od navršene 4. godine.

image

Tonik

Floradix Kalcij, magnezij i cink tonik

Esencijalni minerali za zdravlje Vaših kostiju i zubi? Da, u Floradix mineralnom toniku s tekućim kalcijem, magnezijem i cinkom te vitaminom D u uravnoteženim omjerima. U tekućem obliku, hranjive sastojke organizam brže apsorbira.

image

Tonik

Floradix® tonik

Floradix je sigurna nadopuna željeza za sve, a osobito trudnice, dojilje, djecu i mlade, starije osobe i vegetarijance. Tekući dodatak prehrani s organskim željezom i odabranim vitaminima.

image

Tonik

Floradix Epresat® tonik

Floradix Epresat® prirodni je multivitaminski tonik ugodnog voćnog okusa namijenjen kod umora, iscrpljenosti i nedostatka energije te za održavanja normalne funkcije imuniteta. Sadrži vitamine A, D, E, C, B1, B2, niacin i B6.

image

Tonik

Floradix Kindervital® tonik

Tražite kvalitetan dodatak prehrani za Vaše mališane? Floradix Kindervital® je tekući dodatak prehrani s prirodnim biljnim ekstraktima i voćnim sokovima, namijenjen djeci od 3. godine života. Biljni tonik voćnog okusa koji sadrži neophodne vitamine (A, B, C, D, E) i kalcij u pažljivo odabranim omjerima.

image

Inhalator

Inhalator

Posuda za inhaliranje namijenjena kao pomoć pri inhalaciji. Vrlo djelotvoran način da se iskoriste prednosti eteričnih ulja.

image

Lizalica

Lizzy Centravit® lizalica

Lizzy Centravit® lizalice dodatak su prehrani s medom, vitaminom C i rutozidom za djecu od navršene 4. godine. Pružite djetetu nadopunu dnevne doze vitamina C u slatkom obliku koji će obožavati!

image

Lizalica

Lizzy se vozi lizalica

Lizzy se vozi lizalice dodatak su prehrani s đumbirom i paprenom metvicom za djecu od navršene 4. godine. Lizalicu se preporuča uzeti pola sata prije putovanja.