Kutak za zdravstvene djelatnike

Fidifarm d.o.o.

Fidifarm d.o.o.

S Vama smo već više od 30 godina.

Naš razvoj započinje 1985. godine kada je mr.ph. Đuro Šrekais osnovao u Munchenu tvrtku Dietpharma GmbH koja se bavila farmaceutskim konzaltingom i razvijanjem inovativnih formulacija. Dietpharm Zagreb započinje s radom 1988. godine i tada se prvi put pojavljuju proizvodi s danas poznatim znakom, zelenom farmaceutskom vagom. 1991. godine izgrađena je tvornica u Hrvatskom Zagorju, nedaleko od Zagreba. Time počinje intenzivan razvoj tvrtke i širenje proizvodne palete koju stvaramo u suradnji s renomiranim švicarskim i europskim partnerima.

Novo poglavlje u poslovanju Dietpharma započelo je 2003. godine kada je u Zagrebu, Rakitju izgrađen novi, suvremeno opremljeni proizvodno poslovni objekt koji odgovara svim zahtjevima i izazovima suvremene tehnologije i poslovanja.

Od 2007. godine Fidifarm poslovao je u okviru divizije Pharma u Strateškom poslovnom području Zdravlje i njega Atlantic Grupe.

Od 01.01.2020. Fidifarm postaje dio LURA Grupe, odnosno inovativne farmaceutske kompanije PharmaS. PharmaS je hrvatska kompanija za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima osnovana krajem 2008. godine te je uz RALU Logistiku, Favarger, LURA ulaganja i LURA nekretnine, jedna od tvrtki članica LURA Grupe koja je u stopostotnom vlasništvu uspješnog hrvatskog poduzetnika Luke Rajića.

Politika kvalitete

Više od trideset godina stvaramo program proizvoda koji pomaže u očuvanju zdravlja, prevenciji i liječenju bolesti. Kao preduvjet ostvarenja visoko postavljenih poslovnih ciljeva uspostavili smo sustav vrijednosti koji nas vodi – stručnost i profesionalnost. Kontinuirano razvijamo i usvajamo nova znanja i vještine, jer smo potpuno svjesni da je naša snaga u znanju i vještinama naših zaposlenika. Razvijamo otvorenu komunikaciju i kvalitetan timski rad koji nas vodi prema naprijed.

Uspješnost i kvaliteta poslovanja Fidifarma ogleda se u poznatim proizvodima objedinjenim pod zajedničkom robnom markom Dietpharm te razvoju novih oblika generičkih lijekova. Nastavljajući na tradiciji svoga dosadašnjeg djelovanja i dalje stvaramo jedinstvene, inovativne proizvode koji pomažu u očuvanju zdravlja, prevenciji i liječenju bolesti. Korisnicima pružamo mogućnost stvaranja vlastitog znanja i svijesti o zdravlju te na taj način podupiremo odgovoran i svjestan način života kao i osobnu brigu za zdravlje.