Biljne formule - Najbolji prirodni dodatci prehrani | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Želatinozne kapsule

Antisklerin® kapsule

Antisklerin kapsule sadrže vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

image

Vaginalne kapsule

Pro Gyno balance

Vaginalne kapsule s brzim otpuštanjem za pomoć pri liječenju i prevenciji bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija.

image

Sirup

Alpenkraft® sirup

Snagom prirode protiv nadražaja gornjih dišnih puteva! Alpenkraft dodatak prehrani ugodnog okusa sadrži timijan, lipu, aniš i komorač koji doprinose olakšanju kod nadražaja gornjih dišnih puteva.

image

Želatinozne kapsule

Refemin® kapsule

Za smanjenje nelagoda menopauze. Refemin® kapsule su dodatak prehrani s biljkom cimicifugom koja doprinosi smanjenju menopauzalnih nelagoda poput navala vrućine, noćnog znojenja i sličnog.

image

Želatinozne kapsule

Silimarin Artičoka kapsule

Za zdravlje Vaše jetre - Silimarin Artičoka! Dodatak prehrani s ekstraktima ploda sikavice i lista artičoke za zaštitu i zdravlje jetre te vitaminom E, cinkom i selenom, antioksidansima za zaštitu stanica u organizmu

image

Tekući dodatak prehrani

Tusol® Herbal bijeli sljez

Za smanjenje nadražaja gornjih dišnih puteva. Tusol® Herbal bijeli sljez tekući je dodatak prehrani s ekstraktom korijena bijelog sljeza.

image

Kapsule

UroProstal kapsule

Odabrani sastojci za zdravlje Vaše prostate! Ekstrakti sabal palme i korijena koprive u UroProstal kapsulama pridonose normalnoj funkciji prostate i mokraćnih puteva.

image

Lizalica

Lizzy Tusol® lizalica

Lizzy Tusol® lizalice dodatak su prehrani s medom, bijelim sljezom, kaduljom i vitaminom C za djecu od navršene 4. godine.

image

Želatinozne kapsule

Jabučni ocat kapsule

Dodatak prehrani s jabučnim octom, vitaminom E, vitaminima B1, B2 i B12 za normalni metabolizam stvaranja energije te vitaminom B6 za metabolizam bjelančevina i glikogena.