Jamstvo kvalitete | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike

Jamstvo kvalitete

Jamstvo kvalitete

Uspješnost i kvaliteta poslovanja Fidifarma ogleda se u poznatim proizvodima objedinjenim pod zajedničkom robnom markom Dietpharm. Nastavljajući na tradiciji svoga dosadašnjeg djelovanja i dalje stvaramo jedinstvene, inovativne proizvode koji prije svega pomažu u očuvanju zdravlja i prevenciji. Korisnicima pružamo mogućnost stvaranja vlastitog znanja i svijesti o zdravlju te na taj način podupiremo odgovoran i svjestan način života kao i osobnu brigu za zdravlje. Fidifarm teži izvrsnosti u svim poslovnim segmentima pa poimanje kvalitete u Fidifarmu podrazumijeva primjenu sustava upravljanja kvalitetom u svim poslovnim aktivnostima i u svim organizacijskim cjelinama. Kvaliteta je za nas sastavni dio čitavog životnog vijeka proizvoda od nastajanja proizvoda do dolaska na police. 

Pri tome kao temeljno opredjeljenje pojam kvalitete objedinjuje dobru proizvođačku praksu i zdravstvenu ispravnost proizvoda u skladu sa HACCP sustavom. Također, kako bi ostvarili sve naše ciljeve implementirali smo pored HACCP i DPP.

Kontinuirano i cjelovito provodimo analizu rizika identificirajući i implementirajući sve potrebne preventivne mjere u cilju smanjenja rizika u cjelokupnom poslovanju.

Svojim radom i zalaganjem želimo stvarati dodatnu vrijednost za naše partnere, dobavljače, kupce i potrošače. Želimo trajno razvijati i održavati dugoročne odnose s partnerima i potrošačima nudeći im jedinstvene proizvode koji  nastoje pravovremeno odgovoriti  na zdravstvene potrebe današnjice. Ostvarenje ciljeva ove politike, zadovoljstvo korisnika naših proizvoda i usluga, obveza je svih zaposlenih i pravo mjerilo kvalitete i uspješnosti našeg poslovanja.

Na kraju dugog procesa stvaranja proizvoda u ruci držite tabletu, kapsulu ili neki drugi oblik proizvoda, naoko istovjetan milijunima drugih. No, kako ćete znati koji je doista bolji? Kod nas kvaliteta nije pitanje prestiža ili trenutne inspiracije. Jer to su proizvodi koje unosite u svoj organizam i koji imaju izravan utjecaj na očuvanje Vašeg zdravlja.

Stoga morate biti posve sigurni u kvalitetu proizvoda koje koristite, Dietpharm Vam jamči:

  • nadzor nad kvalitetom, čistoćom i porijeklom sirovina,
  • pažljivo praćenje svih faza proizvodnje i proizvodnju koja ujedinjuje vrhunsku tehnologiju i najstrože standarde Europske unije i Švicarske,
  • kontrolu kvalitete, stabilnosti i zdravstvene ispravnosti gotovog proizvoda,
  • redovitu kontrolu proizvoda  u vlastitom laboratoriju ali i u nadležnim hrvatskim institucijama,
  • sukladnost sa zakonskim i drugim zahtjevima koji su primjenjivi na sigurnost proizvoda,
  • proizvode koje možete kupiti samo u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.