Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Kapsule

Beta Glukan + D kapsule

Za imunitet! Dodatak prehrani s beta-glukanom i vitaminom D.

image

Bomboni

Lizzy Centravit® bomboni

Slatki oblik vitamina i minerala za djecu? Da, i to u obliku Lizzy Centravit® medvjedića iz Dietpharma! Pružite djeci ukusnu dnevnu nadopunu vitamina i minerala u obliku Lizzy Centravit® bombona - medvjedića! Bez želatine, bez umjetnih boja te pogodne za vegetarijance.

image

Tablete

Sinusan® tablete

Dodatak prehrani s bromelainom iz ananasa, ekstraktom malabarskog oraha Adhatoda VS07D®, cinkom i vitaminom D.

image

Kapsule

Imuno C D® kapsule

Vitamin C, vitamin D i cink - provjereni trio za zdrav imunitet!

image

Kapsule

Boulardii Junior kapsule

Pružite svom imunitetu potrebnu podršku! Za djecu od 3. godine i odrasle. Dodatak prehrani s Lynside® kulturom živih kvasaca Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799, vitaminom D i cinkom. Može se koristiti i za vrijeme uzimanja antibiotika.

image

Kapsule

Boulardii kapsule

Pružite svom imunitetu potrebnu podršku! Dodatak prehrani s Lynside® kulturama živih kvasaca Saccharomyces cerevisiae var. boulardii I-3799 i snažnom dozom vitamina D. Može se koristiti i za vrijeme uzimanja antibiotika.

image

Kapsule

Vitamin D 400 IU kapsule

Vitamin D - za imunitet! Vitamin D 400 IU kapsule dodatak su prehrani s vitaminom D. U jednoj kapsuli sadrže 200% preporučenog dnevnog unosa za odrasle osobe.

image

Kapi

Vitamin D 400 IU uljne kapi

Vitamin D - za imunitet! Vitamin D 400 IU uljne kapi dodatak su prehrani s vitaminom D. U jednoj kapi sadrže 200% preporučenog dnevnog unosa za odrasle osobe.

image

Oralni sprej

Vitamin D 400 IU oralni sprej

Vitamin D - za imunitet! Vitamin D 400 IU sprej dodatak je prehrani s vitaminom D. U jednom potisku sadrži 200% preporučenog dnevnog unosa za odrasle osobe.