Čuvajte zdravlja mozga i živčanog sustava | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Prašak

Magnezij Malat 400 prašak

Dodatak prehrani s 400 mg magnezija visoke bioraspoloživosti u dnevnoj dozi uz dodatak vitamina B6 i vitamina D za još bolju apsorpciju! Prašak sa sladilom, okusa limuna i naranče. Isprobaj i osjeti razliku!

image

Granule

Magnezij 375 Direkt + B kompleks granule 28 vrećica

Osjećate umor i iscrpljenost? Nedostaje Vam energije? Rekreativac ste ili pak pasionirani sportaš? Muče Vas grčevi? Magnezij 375 + B kompleks Direkt granule upravo su za Vas! Dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima skupine B u direkt obliku koji će Vaš iscrpljeni organizam voljeti!

image

Granule

MG 400 Active granule

Mišići pod stresom? Ne uz Magnezij 400 ACTIVE! Dodatak prehrani u obliku granula s magnezijem za normalnu funkciju mišića i živčanog sustava te vitaminima B skupine protiv umora i iscrpljenosti. Posebno se preporuča sportašima i rekreativcima.

image

Kapsule

Magnezij Noć kapsule

Za lakše utonuće i mirniji san tu je Magnezij Noć! Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom, valerijanom i Lactium®-om. Odabrani sastojci provjerene kvalitete s valerijanom za miran san i melatoninom za skraćenje vremena potrebnog da zaspite.

image

Želatinozne kapsule

Ginko Omega kapsule

Za Vašu cirkulaciju i pamćenje - Ginko Omega dodatak prehrani. Pruža optimalnu podršku u obliku kapsula s ekstraktom lista ginka, DHA omega-3 masnom kiselinom i vitaminima B skupine. Ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja.

image

Šumeće tablete

Calcium 600® šumeće tablete

Za zdrave i čvrste kosti! Šumeće tablete osvježavajućeg okusa naranče. U 1 tableti sadrže 600 mg kalcija, minerala potrebnog za održavanje normalnih kostiju i zubi.

image

Kapsule

Magnezij Citrat 375 DUO kapsule

Ima li išta bolje od magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375. Iskoristi punu snagu magnezija. Magnezij Citrat 375 DUO kapsule.

image

Šumeće tablete

Magnezij Citrat 375 šumeće tablete

Ima li išta bolje od magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375. Organski oblik magnezija organizam brzo i lako apsorbira. Provjereno iz Dietpharma - 100% magnezij citrat!

image

Granule

Magnezij Citrat 375 Direkt prašak

Ima li išta bolje od magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375. Organski oblik magnezija tijelo lako i brzo aporbira. Provjereno iz Dietpharma - 100% magnezij citrat!