Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Kapsule

Folic Active® kapsule

Folic Active® kapsule su dodatak prehrani s aktivnim folatom.

image

Kapsule

Neuron-B kapsule

Visoke doze vitamina B za zdravlje živčanog sustava. Vitamini B1, B6 i B12 esencijalni su za normalno funkcioniranje živčanog sustava.

image

Tablete

Makulin® Vitreo

Makulin® Vitreo je dodatak prehrani za očuvanje zdravlja očiju i održavanje normalnog vida. Posebno namijenjen starijim osobama, kod degenerativne promjene u staklastom tijelu.

image

Kapsule

Makulin® Retino

Makulin® Retino je dodatak prehrani sa snažnom kombinacijom luteina, zeaksantina, rutina, aktivnog folata, vitamina B1, B6 i B12 te cinka i selena za zdravlje i zaštitu struktura oka, osobito mrežnice.

image

Tablete

B Complex Forte

Dodatak prehrani s visokim dozama 8 vitamina skupine B.

image

Kapsule

Makulin® Pronerve

Makulin® Pronerve je dodatak prehrani sa snažnom kombinacijom antioksidansa, oligoelemenata, cinka i vitamina B6, za zdravlje i zaštitu struktura oka, osobito za zaštitu vidnog živca.

image

Tablete

Floradix® tablete

Floradix® tablete novi su praktičan oblik omiljenog Floradix® biljnog tonika sa željezom, a dodatno su obogaćene folnom kiselinom koja je osobito važna za nadopunu tijekom trudnoće. Floradix® je sigurna nadopuna željeza za sve, a osobito trudnice, dojilje, djecu i mlade, starije osobe, rekonvalescente i one koji vode aktivan način života. Dodatak prehrani u obliku tableta s visokokvalitetnim organskim željezom i odabranim vitaminima i biljnim ekstraktima.