Zdravlje kostiju i zglobova | Za zdrave zube | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Slamke

Lizzy Vita Sip vitamin C, kalcij, cink slamke

Zabavna doza vitamina i minerala za djecu i odrasle! Lizzy Vita Sip slamku izvadi iz zaštitnog omota, uroni u čašu vode (200 ml) i popij. Ugodnog je okusa jabuke s dodatkom vitamina C, kalcija i cinka, bez šećera.

image

Tablete

Osteopan® Plus tablete

Za zdravlje kostiju i vezivnih tkiva. Osteopan® Plus tablete su dodatak prehrani s kalcijem, vitaminima D i K, cinkom, bakrom i lizinom, a posebno se preporučuju osobama starije životne dobi.

image

Tablete

Flexaktiv® 9 tablete

Jedinstvena kombinacija 9 sastojaka s tamjanovcem za normalnu pokretljivost zglobova! Flexaktiv® 9 tablete namijenjene su za očuvanje zdravlja hrskavice i kostiju i održavanje normalne pokretljivosti. Sadrže i B-2Cool® nativni kolagen tipa II.

image

Tonik

Floradix Kalcij, magnezij i cink tonik

Esencijalni minerali za zdravlje Vaših kostiju i zubi? Da, u Floradix mineralnom toniku s tekućim kalcijem, magnezijem i cinkom te vitaminom D u uravnoteženim omjerima. U tekućem obliku, hranjive sastojke organizam brže apsorbira.

image

Šumeće tablete

Kalcij Citrat + D šumeće tablete

Odlična kombinacija za održavanje zdravlja kostiju i zubi. Kalcij je potreban za održavanje zdravih kostiju i zubi. Vitamin D doprinosi boljoj apsorpciji kalcija.

image

Šumeće tablete

Kalcij+C šumeće tablete

Kalcij+C je dodatak prehrani u obliku šumećih tableta osvježavajućeg okusa grejpa. Kalcij je potreban za održavanje zdravih kostiju i zubi, a vitamin C smanjuje umor i iscprljenost te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

image

Šumeće tablete

Calcium 600® šumeće tablete

Za zdrave i čvrste kosti! Šumeće tablete osvježavajućeg okusa naranče. U 1 tableti sadrže 600 mg kalcija, minerala potrebnog za održavanje normalnih kostiju i zubi.

image

Krema

Kondroin H Rapid krema

Kod bolova u zglobovima, uganuća, naprezanja i istegnuća - Kondroin H Rapid krema učinkovito i brzo ublažava bol te smanjuje upale specifičnom formulacijom. Sadrži kondroitin sulfat, hijaluronsku kiselinu i mentol.

image

Kapsule

Vitamin D 400 IU kapsule

Vitamin D - za imunitet! Vitamin D 400 IU kapsule dodatak su prehrani s vitaminom D. U jednoj kapsuli sadrže 200% preporučenog dnevnog unosa za odrasle osobe.