Kombinacije dodataka za sve Vaše potrebe | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Prašak

Rehidromiks® prašak

Prašak za pripremu oralne rehidracijske otopine. Za dijetalnu prehranu bolesnika s gubitkom elektrolita i vode kod proljeva i povraćanja. Hrana za posebne medicinske potrebe.

image

Tablete

Flexaktiv® 9 tablete

Jedinstvena kombinacija 9 sastojaka s tamjanovcem za normalnu pokretljivost zglobova! Flexaktiv® 9 tablete namijenjene su za očuvanje zdravlja hrskavice i kostiju i održavanje normalne pokretljivosti. Sadrže i B-2Cool® nativni kolagen tipa II.

image

Želatinozne kapsule

Koencim 10 Plus® kapsule

Umor? Iscrpljenost? Koencim 10 Plus® kapsule namijenjene su za održavanje normalne razine energije. Sadrže koenzim Q10 te antioksidativnu podršku u obliku vitaminima A, C, E i minerala selena za zaštitu stanica od oksidativnog stresa.

image

Tablete

Biotin® tablete

Za zdravu kosu i kožu! Dodatak prehrani s biotinom, jednim od vitamina B kompleksa, važnim nutrijentom za zdravlje kose i kože.

image

Sprej za nos

Sinusan® Triple Action sprej

Jedinstvena pjenušava formula Sinusan® Triple Action spreja vlaži, razrjeđuje sluz i ispire strane čestice poput prašine, peludi i alergena iz nosa. Na taj način pomaže smanjiti neprohodnost nosa koja može biti uzrokovana sinusitisom, začepljenim nosom, peludnom groznicom, alergijama. Za WOW efekt - Sinusan® Triple Action!

image

Kapi

Makulin® Dual Action kapi za oči

Dvostruko olakšanje za vaše oči! Jedinstven sastav donosi olakšanje kod suhog oka i alergijskog konjunkivitisa. Bez konzervansa. Makulin®. Očigledno dobar.

image

Kapi

Makulin® Fresh kapi za oči

Spas za Vaše suhe i umorne oči! Makulin® Fresh sterilne kapi za vlaženje oka s natrijevim hijaluronatom 0,2% i biljnim hidrolatima, pomažu kod iritacije, suhoće i pečenja, osjećaja stranog tijela u očima, kod konjunktivitisa kao i učestalog i dugog korištenja kontaktnih leća. Makulin. Očigledno dobar.

image

Krema

Hemero Protect® krema

Smetaju Vas hemoroidi? U pomoć priskače Hemero Protect! Hemero Protect krema svojim hidratantnim i lubrikantnim svojstvima pruža potrebno olakšanje, smanjuje nadražaj i ublažava bol, peckanje i svrbež kod hemoroida, analnih fisura i proktitisa. Medicinski proizvod.

image

Otopina za leće

Makulin® Complete Care

Makulin® Complete Care otopina za kontaktne leće kvalitetan je izbor za dezinfekciju i čuvanje svih vrsta kontaktnih leća te je pogodna je i za osjetljive oči. Makulin. Očigledno dobar.