Multivitamini - Svi vitamini na jednom mjestu | Dietpharm
Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Tablete + kapsule

Prenatal tablete i kapsule

Vitaminsko-mineralni dodatak prehrani posebno odabranog sastava za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću. Zbog sadržaja folne kiseline osobito je namijenjen kao priprema za trudnoću, kao i u prvom tromjesečju trudnoće. Sadrži i DHA omega-3 masnu kiselinu koja doprinosi razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi i preporučuje se uzimati tijekom drugog i trećeg tromjesečja trudnoće i tijekom dojenja.

image

Tonik

Floradix Epresat® tonik

Floradix Epresat® prirodni je multivitaminski tonik ugodnog voćnog okusa namijenjen kod umora, iscrpljenosti i nedostatka energije te za održavanja normalne funkcije imuniteta. Sadrži vitamine A, D, E, C, B1, B2, niacin i B6.

image

Tonik

Floradix Kindervital® tonik

Tražite kvalitetan dodatak prehrani za Vaše mališane? Floradix Kindervital® je tekući dodatak prehrani s prirodnim biljnim ekstraktima i voćnim sokovima, namijenjen djeci od 3. godine života. Biljni tonik voćnog okusa koji sadrži neophodne vitamine (A, B, C, D, E) i kalcij u pažljivo odabranim omjerima.

image

Tablete

Centravit® tablete

Centravit® tablete su vitaminsko-mineralni dodatak prehrani. Sadrže 23 vitamina i minerala u pomno uravnoteženim količinama važnim za normalno funkcioniranje organizma.

image

Šumeće tablete

Centravit® šumeće tablete

Centravit® šumeće tablete su vitaminsko-mineralni dodatak prehrani, sa sladilima. Okus naranča + grejp.

image

Tablete

Centravit® Energy tablete

Dietpharm Centravit® Energy pravi je multi-vitaminsko mineralni superjunak! Kombinacija 23 vitamina i minerala pomno uravnoteženih količina u sastavu Centravita probudit će Vaš organizam.

image

Slamke

Lizzy Vita Sip multivitaminske slamke

Zabavna doza multivitamina za djecu i odrasle! Lizzy Vita Sip multivitamin slamku izvadi iz zaštitnog omota, uroni u čašu vode (200 ml) i popij. Okusa naranče i bez šećera, u preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 100% preporučenog unosa vitamina C, A, D, E, cinka, niacina, pantotenske kiseline, vitamina B2, B6, B12, folne kiseline, biotina i joda.