Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Šumeće tablete

Magnezij 300® šumeće tablete sa sladilom

Pobijedi iscrpljenost, umor i nedostatak energije! Magnezij 300 šumeće tablete su dodatak prehrani s magnezijem koji pridonosi normalnoj mišićnoj i živčanoj funkciji i vitaminom C za smanjenje umora i iscrpljenosti. Okus limuna.

image

Granule

Magnezij 375 Direkt + B kompleks granule 28 vrećica

Osjećate umor i iscrpljenost? Nedostaje Vam energije? Rekreativac ste ili pak pasionirani sportaš? Muče Vas grčevi? Magnezij 375 + B kompleks Direkt granule upravo su za Vas! Dodatak prehrani s magnezijem i vitaminima skupine B u direkt obliku koji će Vaš iscrpljeni organizam voljeti!

image

Šumeće tablete

Magnezij 375 šumeće tablete

Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6 i vitaminom C.

image

Kapsule

Magnezij 375 + B6 kapsule

Idealna kombinacija za zdravlje živčanog sustava! 375 mg magnezija i vitamin B6 u preporučenoj dnevnoj dozi koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije.

image

Granule

MG 400 Active granule

Mišići pod stresom? Ne uz Magnezij 400 ACTIVE! Dodatak prehrani u obliku granula s magnezijem za normalnu funkciju mišića i živčanog sustava te vitaminima B skupine protiv umora i iscrpljenosti. Posebno se preporuča sportašima i rekreativcima.

image

Tablete za žvakanje

Magnezij kompleks tablete za žvakanje

Ukusne tablete za žvakanje s magnezijem za normalnu funkciju mišića i živčanog sustava te vitaminima B skupine protiv umora i iscrpljenosti.

image

Kapsule

Magnezij Noć kapsule

Za lakše utonuće i mirniji san tu je Magnezij Noć! Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom, valerijanom i Lactium®-om. Odabrani sastojci provjerene kvalitete s valerijanom za miran san i melatoninom za skraćenje vremena potrebnog da zaspite.

image

Kapsule

Magnezij Positivo® kapsule

Muče Vas stres, kontinuirana iscrpljenost, loše raspoloženje? Ostani dobre volje uz MAGNEZIJ POSITIVO®! MAGNEZIJ POSITIVO® inovativan je dodatak prehrani koji sadrži magnezij, Safr'Inside™, Lactium® i vitamin B6.

image

Kapsule

Magnezij Citrat 375 DUO kapsule

Ima li išta bolje od magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375. Iskoristi punu snagu magnezija. Magnezij Citrat 375 DUO kapsule.