Kutak za zdravstvene djelatnike
image

Želatinozne kapsule

Makulin® Blue Protect kapsule

Mobitel, računalo, TV dio su vaše svakodnevice? Zaštitite Vaše oči uz Makulin Blue Protect, dodatak prehrani za zdravlje očiju. Inovativni sastav s borovnicom štiti Vaše oči dok antioksidans cink doprinosi normalnoj funkciji vida. Sadrži i FloraGLO® lutein - oblik luteina jednak onome iz povrća. Makulin. Očigledno dobar.

image

Želatinozne kapsule

Antisklerin® kapsule

Antisklerin kapsule sadrže vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

image

Tablete

B kompleks tablete

Kod povećanih potreba za vitaminima B skupine - Dietpharm B kompleks! Posebno se preporuča kod nepravilne i jednolične prehrane, vegetarijancima i osobama pod povećanim stresom. Dodatak prehrani sa svih 8 vitamina B skupine za normalnu funkciju živčanog sustava i smanjenje umora i iscrpljenosti.

image

Tablete za žvakanje

B kompleks tablete za žvakanje

Kod povećanih potreba za vitaminima B skupine, uzmi Dietpharm B kompleks! Dodatak prehrani sa svih 8 vitamina B skupine za normalnu funkciju živčanog sustava i smanjenje umora i iscrpljenosti. Posebno se preporuča kod nepravilne i jednolične prehrane, vegetarijancima i osobama pod povećanim stresom.

image

Kapsule

Beta Glukan + D kapsule

Za imunitet! Dodatak prehrani s beta-glukanom i vitaminom D.

image

Vaginalne kapsule

Pro Gyno balance

Vaginalne kapsule s brzim otpuštanjem za pomoć pri liječenju i prevenciji bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija.

image

Sirup

Alpenkraft® sirup

Snagom prirode protiv nadražaja gornjih dišnih puteva! Alpenkraft dodatak prehrani ugodnog okusa sadrži timijan, lipu, aniš i komorač koji doprinose olakšanju kod nadražaja gornjih dišnih puteva.

image

Slamke

Lizzy Vita Sip vitamin C, kalcij, cink slamke

Zabavna doza vitamina i minerala za djecu i odrasle! Lizzy Vita Sip slamku izvadi iz zaštitnog omota, uroni u čašu vode (200 ml) i popij. Ugodnog je okusa jabuke s dodatkom vitamina C, kalcija i cinka, bez šećera.

image

Šumeće tablete

Magnezij 300® šumeće tablete sa sladilom

Pobijedi iscrpljenost, umor i nedostatak energije! Magnezij 300 šumeće tablete su dodatak prehrani s magnezijem koji pridonosi normalnoj mišićnoj i živčanoj funkciji i vitaminom C za smanjenje umora i iscrpljenosti. Okus limuna.