Kutak za zdravstvene djelatnike

Poklon kartica 4+1

NOVA Dietpharm Poklon kartica je vani! Zašto ju volimo?
Jer kupnjom 4 proizvoda iz Dietpharm asortimana, 1 dobijete gratis!

Sasvim nova Dietpharm (i PharmaS) Poklon kartica 4+1!

 

Vi ste pitali, mi smo proveli – Dietpharm Poklon kartica 4+1 obogaćena je:

  • novi proizvodima, najtraženijim iz Dietpharm asortimana!
  • novim redizajnom kojim spaja i PharmaS Poklon karticu, a perforacija po sredini omogućuje jednostavno odvajanje kartica kada se prikupe proizvodi jednog od brandova (PharmaS kartica nagrađuje vas PharmaS proizvodima po istim pravilima!).

Poznata mehanika našeg programa vjernosti jest da prilikom kupovine 4 proizvoda iz Dietpharm asortimana (unutar 3 mjeseca u istoj ljekarni), 1 Vam proizvod poklanjamo. Na vama je samo da ga izaberete s popisa na Dietpham Poklon kartici i zatražite u ljekarni u kojoj ste ostvarili kupovinu. Dio novog redizajna su i „džepići“ na unutrašnjim stranama kartice koji omogućavaju lakše čuvanje računa. Detaljne Uvjete za ostvarivanje Dietpharm poklona pročitajte u nastavku teksta.

Nakon kupnje 4 Dietpharm proizvoda, poklanjamo Vam jedan od sljedećih:

 

Imuno C D® forte je dodatak prehrani s posebno snažnom dnevnom dozom vitamina C (1000 mg), vitamina D (2000 IU) i cinka (15 mg). 1 šumeća tableta s okusom naranče na dan čuva vaš imunitet od virusa i prehlada te umora i iscrpljenosti.

Magnezij Noć kapsule tu za lakše utonuće i mirniji san. Dodatak prehrani s visokokvalitetnom formulacijom koja sadrži magnezij, vitamin B6, melatonin, valerijanu i Lactium®, bioaktivni peptid s relaksirajućim svojstvima, dokazani je favorit za miran san kojem se naši potrošači iznova vraćaju.

C 1000 Complex također je izvrstan izbor dodatka prehrani za očuvanje imuniteta uz vitamin C, vitamin E i kompleks bioflavonoida iz ploda agruma u osvježavajućem šumećem obliku. Osobito ga preporučujemo starijim osobama, rekreativcima i sportašima.

Sudjelujte i izaberite svoj poklon! 🙂

Uvjeti za ostvarivanje Dietpharm poklona!

 

  • Prilikom kupovine bilo kojeg Dietpharm proizvoda (u vrijednosti iznad 5 eura) zatražite svoju Dietpharm poklon karticu (ili ju preuzmite na gornjem linku). Dupla pakiranja vrijede jedan pečat.
  • Sve proizvode potrebno je kupiti u istoj ljekarni. Svaku kupovinu ljekarna će ovjeriti pečatom i potpisom.
  • Kartica je važeća 3 mjeseca od datuma prve kupovine!
  • Obavezno priložite original račune kao dokaz kupovine.
  • Nakon skupljena četiri pečata, popunjenu karticu s priloženim računima predajte ljekarni u kojoj ste ostvarili kupovinu i izaberite jedan od ponuđenih gratis proizvoda.
  • Poklon proizvode možete preuzeti odmah u ljekarni u kojoj je ostvarena kupnja. U slučaju nedostupnosti odabranog poklon proizvoda u ljekarni, možete odabrati drugi poklon proizvod s kartice ili zamoliti ljekarnu da naruči gratis proizvod koji nedostaje.